Utvendig bilde av den lykkelige sportsmann

Om oss

Den Lykkelige Sportsmann ligger på Gausta og har både bar og afterski med utsikt mot Norges vakreste fjell, Gaustatoppen. I vintersesongen må du få med deg vår omtalte afterski! Her er det alltid liv og god stemning.

Du kan også leie lokale for å arrangere firmafest, vennefest, familiefest, klassefest, kick-off, kurs, konferanse, møter, bursdager eller bare god gammeldags fest. Her kan du snakke om snø og pudder hele kvelden! Du kan fortell om skituren ned fra Gaustatoppen, og om råbra forhold i alle bakkene.

Afterski hos Den Lykkelige Sportsmann inkluderer god mat og drikke. Når sulten melder seg, er vi klare med menyen, som er enkel, men god. Pizza eller fjellburger er kanskje akkurat det du har lyst på. Eller kanskje du bare vil nyte noe godt i glasset foran peisen mens du tenker på hvor godt livet på fjellet kan være, og gleder deg til neste pudderalarm og mye skiprat.

NYE og utvidede åpningstider fra 2024

Torsdag – kl. 16:00 – 21:00

Fredag – kl. 11:00 – 02:00

Lørdag – kl. 11:00 – 02:00

Søndag – kl. 11:00 – 17:00

Om driverene

Møt de nye ansiktene bak Den Lykkelige Sportsmann, Torbjørn Vågsland og Randi Funderud. Disse erfarne gründerne, kjent for sin pågående suksess med Mathuset Eyde AS, tar nå over roret og driften. Med en suksessfull historikk og stor lidenskap for kulinariske opplevelser, er de klare til å bringe nytt liv og energi til Den Lykkelige Sportsmann.

randi funderud og Thorbjørn Vågsland