Rom ikon
Rom ikon

VÅRE ROM / LEILIGHETER

Ønsker du å leie rom med fantastisk utsikt mot Norges vakreste fjell, Gaustatoppen? Den Lykkelige Sportsmann gjestehus ligger i solsiden på Gaustablikk, med utallige turmuligheter rett utenfor døren, både sommer som vinter.

Vi tilbyr overnatting med sengeplass til 18 fordelt på 4 rom og 2 leiligheter, alle med egne bad og koselig atmosfære. Ski inn/ut, førsterekke med gode solforhold. Vi har noe reduserte åpningstider samt fasiliteter, i ukedagene har vi kun åpent for overnatting.

«Storstua» i 2. etg. er også tilgjengelig til leie for små og store arrangement, som f.eks. firmafest, vennefest, familiefest, klassefest, kick-off, kurs, konferanse eller møter i hyggelige omgivelser. Ta kontakt for pris!

Vi setter stemningen med yrende liv og våre livlige afterski-fester i helgene og i høysesongen fra januar til april. Dette kan medføre noe støy, og vil nødvendigvis ikke være ideelle for barnefamilier å leie i helger og ferier, som påske og juleferie.

Vi har nylig freshet opp vår lounge og har store planer for videre oppussing og utbygging. Vi ønsker å utvikle Den Lykkelige Sportsmann til nye høyder med å skape liv og røre samt spennende opplevelser på fjellet.

Vi gleder oss og håper å se deg i løpet av sesongen. Ta kontakt ved spørsmål.

Følg med på hva som skjer på Visitrjukan og hold deg oppdatert!