SALGS- OG KJØPSBETINGELSER

GENERELT
Ved å gjøre en booking hos gjestehuset Den Lykkelige Sportsmann, er du enig i vilkårene for rom- og leilighetsutleie. Selskapet som driver overnattingsstedet er Eyde Kraft AS (heretter kalt Den Lykkelige Sportsmann), og ved å inngå en avtale med oss, bekrefter du dette. Spesifikke regler gjelder for konferanser og gruppebestillinger.

BOOKING OG BEKREFTELSE
Din booking anses som bindende så snart du har mottatt en bekreftelse. Bekreftelsen kan gis muntlig, sendes skriftlig eller via vårt bookingsystem. Når du gjør en reservasjon, ber vi om følgende opplysninger: navn, adresse, e-postadresse, ankomst- og avreisedato samt betalingsinformasjon.

Vennligst forsikre deg om at e-postadressen du oppgir er korrekt, slik at du mottar bekreftelse på din reservasjon fra oss.

For å kunne booke et rom på Den Lykkelige Sportsmann, må du være minst 18 år. Dersom du foretar en booking for en mindreårig, forplikter du deg uansett om du skal bo sammen med den mindreårige eller ikke.

ANKOMST OG AVREISE
Ankomst- og avreisetider varierer avhengig av din booking og den oppgitte prisen.

KANSELLERING OG MANGLENDE OPPMØTE
Kanselleringsregler avhenger av vilkårene som ble oppgitt ved din booking. Med mindre annet er avtalt ved booking eller spesifikke vilkår er oppgitt for prisen du valgte, kan en booking kanselleres frem til kl. 16:00 lokal tid på ankomstdagen. Dersom du ikke møter opp og ikke har kansellert på forhånd, eller hvis du kansellerer etter kl. 16:00, vil du bli belastet for én natt. Hvis Den Lykkelige Sportsmann pådrar seg ekstra kostnader som følge av din booking, er du også ansvarlig for å dekke disse kostnadene.

TIDLIG ANKOMST OG ÅPNE OPPHOLD
Dersom du har booket for en bestemt tidsperiode, men velger å forlate overnattingsstedet tidligere enn opprinnelig avtalt, kan dette medføre endringer i prisen. Vennligst gi beskjed til Den Lykkelige Sportsmann om din tidlige avreise, post@lykkeligesportsmann.no eller på tlf. 41 23 43 27. Hvis du bor hos oss for en ubestemt periode og utvider ditt opphold én natt av gangen, må du gi beskjed om din avreise innen kl. 16:00 dagen før. Hvis dette ikke gjøres, vil du bli belastet for én ekstra natt.

DEN LYKKELIGE SPORTSMANNS FORPLIKTELSER OG DINE KRAV
Dersom vi ikke kan tilby deg det opprinnelige bestilte rommet, vil du uten ekstra kostnader bli tilbudt et tilsvarende eller bedre rom på vår eiendom eller på en lignende plass med tilsvarende standard. Vennligst spesifiser dine preferanser ved booking for å sikre at stedet er forberedt i samsvar med dine ønsker.

Alle våre rom og leiligheter er røykfrie. Dersom en gjest bryter røykeforbudet, kan Den Lykkelige Sportsmann kreve gjesten for påfølgende rengjøringskostnader, estimert til kr 2 500,-.

Gjester vil bli holdt ansvarlige for eventuell tap eller skade på rommene forårsaket av dem selv, deres venner eller enhver person de er ansvarlige for, estimert til kr 2 000,-.

Hotelledelsen er ikke ansvarlig for dine personlige eiendeler og verdigjenstander som penger, smykker eller andre verdifulle gjenstander som gjester etterlater i rommene.

Det er ikke lov med kjæledyr uten skriftlig samtykke fra Den Lykkelige Sportsmann.

BETALING - KORTINFORMASJON
Betaling for overnatting må gjøres ved tidspunktet for booking, gjennom vårt bookingsystem og nets.no betalingsløsning. Dette er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard, og vi aksepterer de mest brukte kredittkortene og betalingskortene. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

PERSONOPPLYSNINGER
Den Lykkelige Sportsmann behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

DIN EGEN SIKKERHET
Vi oppfordrer deg til å alltid være oppmerksom på nødutganger, alarmknapper og brannslokkingsutstyrets plassering. Informasjon om dette finner du på innsiden av ditt rom eller leilighet.

Vi tar forbehold om eventuelle skrive og trykkfeil.

Gyldig f.o.m. 1. oktober 2023

Foretaksinformasjon:
Org. Nr. 925 807 877, Eyde Kraft AS

Kontaktdetaljer:
Kvitåvatnvegen 461
3660 Rjukan
Tlf. 41 23 43 27

Den Lykkelige Sportsmann
- Et sted for enkel og rask overnatting