RESTAURANTEN HOLDER STENGT FRA 1. MAI TIL 1. JULI GRUNNET OPPUSSING.
LEIE AV ROM/LEILIGHET ER FORTSATT MULIG!

Åpningstider hos Den Lykkelige Sportsmann?

Vi holder stengt på Den Lykkeige Sportsmann fom 1. mai 5 og til 1. juli pga. oppussing og ombygging. 

Vær oppmerksom på at åpningstidene kan variere i forbindelse med andre ferier og helligdager.

  • 11:00 – 21:00 – Torsdag
  • 11:00 – 02:00 – Fredag
  • 11:00 – 02:00 – Lørdag
  • 11:00 – 17:00 – Søndag

Velkommen innom for en hyggelig opplevelse.

Sammen skaper vi et levende Gausta!

Hva serveres i restauranten?

Velkommen til Den Lykkelige Sportsmann, hvor vi serverer en mangfoldig meny med velsmakende retter i et sjarmerende og koselig miljø. Fra saftige pizzaer og delikat marinert biff til digg tapas og saftige fjellburgere. Uansett om du har tilbrakt dagen med ski i bakkene eller er erobret toppen på fjellet, så har vi det perfekte måltidet som venter på deg.

Vårt kjøkken er også tilgjengelig for takeaway på hele menyen, slik at du kan nyte våre deilige retter når og hvor det passer for deg. Bestillinger for takeaway kan gjøres i kjøkkenets åpningstider.

Vår dedikerte kokk og våre dyktige servitører ønsker velkommen til Den Lykkelige Sportsmann for en minneverdig matopplevelse.

Hvor kan jeg parkere?

Vi har Gratis parkering du kan benytte deg av rett utenfor Den Lykkelige Sportsmann. Interessert i å ta turen innom? Se vår event side for informasjon om hva som skjer fremover hos oss!

Hva holder vi til?

Den Lykkelige Sportsmann ligger på Gausta og har både bar og afterski med utsikt mot Norges vakreste fjell, Gaustatoppen. I vintersesongen må du få med deg vår omtalte afterski! Her er det alltid liv og god stemning. Med sengeplasser til 18 stk. (fordelt på 4 rom og 2 leiligheter), alle med egne bad og koselig atmosfære, er Den Lykkelige Sportmann absolutt noe og skjekke ut.

Ski-in, ski-out – førsterekke med gode solforhold Wi-Fi er gratis, og du kan parkere avgiftsfritt på stedet.

Hva står på menyen?

Fra pizza og Sportsmannburger til marinert biff og kremet tagiatelle serverer Den Lykkelige Sportsmann fantastisk mat i koselig lokale. Det perfekte måltidet etter en lang dag i skibakken eller topptur på fjellet finner du her!

Vi har også take away på hele menyen så du kan nyte smaken av våre fantastiske retter når og hvor du vil. Take away kan bestilles i kjøkkenets åpningstid som er 12.00-21.00/11:00-17:00. Dette gjelder alle dager vi har åpent, samt markerte ukedager.

Når starter afterski?

Afterski fra 15:00 – 19:00

Afterski og eventer med god mat og drikke, og ikke minst fantastisk stemning, finner du hos oss! Med live musikk, DJ, og service innstilte ansatte sørger vi for underholdende kvelder verdt å huske. Lurer du på hva som skjer denne helgen? Se event kalenderen vår.

Hvor langt er det til bakken?

Den lykkelige Sportsmann er vegg i vegg med trekk som tar deg til toppen av bakken og har løype som går rett forbi. Nærmere kommer du ikke skibakken. Vi tilbyr overnatting med sengeplass til 18 stk. fordelt på 4 rom og 2 leiligheter, alle med egne bad og koselig atmosfære. Ski inn/ut, førsterekke med gode solforhold.

Vi er kjent for vår afterski i helgene med yrende liv, og i høysesong (januar – april) vil det kunne forekomme noe støy grunnet dette.

Loungen vår er nylig freshet opp og vi har har store planer for videre oppussing. Vi ønsker å utvikle Den Lykkelige Sportsmann til nye høyder med å skape liv og røre samt spennende opplevelser på fjellet.

Når har Den Lykkelige Sportsmann åpent?

Den Lykkelige Sportsmann holder åpent torsdag – søndag fra kl. 11:00.
Vær oppmerksom på at åpningstidene kan variere i forbindelse med andre ferier og helligdager.

  • 16:00 – 21:00 – Torsdag
  • 11:00 – 02:00 –  Fredag
  • 11:00 – 02:00 – Lørdag
  • 11:00 – 17:00 – Søndag

Vi ønsker også å informere om at vi vil være stengt fra og med 1. mai til utgangen av juni på grunn av oppussing og ombygging. Vi ser frem til å ønske dere velkommen til nyåpning den 1. juli 2024!

Velkommen innom for en hyggelig opplevelse.

Sammen skaper vi et levende Gausta!

Gå til toppen