Booking

Rom 1

Velkommen til oss

Den Lykkelige Sportsmann ligger på Gausta og byr på både bar og afterski, med en fantastisk utsikt mot Norges vakreste fjell, Gaustatoppen. Nyt oppholdet i våre komfortable og velutstyrte leiligheter/rom, skapt for både avslapning og eventyr.

For å gi deg ekstra komfort og fleksibilitet under oppholdet, tilbyr vi en egen TV-stue i andre etasje. Enten du reiser alene eller i en mindre gruppe, kan du slappe av og nyte tiden også her. I tillegg finner du et felleskjøkken i gangen, som gir deg muligheten til å lage mat og ordne deg selv, om du ønsker det.

Alle rom og leiligheter har eget privat bad og inkluderer selvsagt både håndklær og sengetøy, slik at du kan slappe av og nyte oppholdet uten bekymringer.

Vi gjør oppmerksom på at rommene ligger i andre etasje på Den Lykkelige Sportsmann, og at det kan være noe støy eller musikk på natterstid, spesielt på grunn av våre populære afterski-aktiviteter. Derfor anbefales ikke våre rom nødvendigvis for barnefamilier i helger og i høytider som påske og juleferien.

Vi ser frem til å skape minnerike øyeblikk for deg under ditt opphold hos oss.

Bestill din fjellferie i dag for å sikre deg en uforglemmelig opplevelse!