
En helaften med gode smaker, historie og god stemning
Denne kvelden får vi besøk av Anders Lien, ølsommelier hos Aass Bryggeri. Anders er ølvert/ølkokk, og gleder seg til å ta oss med på en smakfull reise gjennom bryggeriets historie.
Kjøkkensjef Torbjørn Vågland har i samarbeid med Anders satt sammen en smakfull meny der hver rett matches med nøye utvalgte øl fra Aass Bryggeri.
KVELDENS MENY:
Forrett: Pannestekt ørret servert med kremet selleripuré og syltet eple
Hovedrett: Mør, braisert kalv med krydret ratatouille, løk- og soppstuing samt saltbakte poteter
Dessert: Klassisk crème brûlée
Pris: 945,- pr. pers.
Inkludert 3. retters middag, 4 ulike øltyper og levende musikk utover kvelden.
Dette blir en kveld for både matelskere, ølentusiaster – og alle som liker å kose seg litt ekstra. Kanskje lærer du noe nytt om både øl og Drammen på kjøpet!
Kvelden avsluttes med trubadur Doffe på strengene og som sørger for irsk stemning – med mulighet for både allsang og dans.
Vi lover deg en helaften med gode smaker og enda bedre stemning.
Velkommen skal du være!
Aass for oss – 190 år med bryggerihistorie
Aass Bryggeri ble etablert i 1834, og har siden den gang holdt til ved Nedre Sund på Bragernes – rett ved bredden av Drammenselva. Bryggeriet er blitt et kjent landemerke og i dag drives bryggeriet av femte generasjon Aass, og det er blitt et kjært landemerke for både drammenserne og ølglade sjeler over hele landet.
Gjennom 190 år har de holdt fast på håndverket, tradisjonene og kjærligheten til godt øl – brygget med stolthet, humle og malt. Les mer om hvordan Aass bryggeri brygger sitt gode øl.
«Aass for oss, brygget av kjærlighet, humle og malt. Aass for oss, kvelden er varm og øllet er kaldt»
– synger Veslemøy Solberg så treffende. Hør gjerne låta på Spotify!
Les også: Aass Bryggeri – øl skapt på tradisjon og innovasjon







