Aktuelt

Skreiaften 1. mars

24/01/2024|

Vi gleder oss til skreiaften på Den Lykkelige Sportsmann, fredag 1. mars kl. 18:00. Vår dyktige kokk tilbereder et herlig måltid bestående av klassisk Lofotskrei med rogn og en helt uimotstårlig dessert. Velkommen til en uformell kveld fylt med deilig mat og god stemning!

Gratis shuttlebuss på Gausta

17/01/2024|

Gaustaekspressen opererer som gratis shuttlebuss og er et tilbud hver dag mellom kl. 10:00 og 21:00. Bussruten går via Vatnedalen – Den Lykkelige Sportsmann – Gaustablikk Fjellresort – Hovdestaul – Gaustabanen (Gaustatoppen) og tilbake. Hopp på / hopp av, der det passer deg!

Ginkveld 16.2 med Knut Skoglund

12/01/2024|

Den Lykkelige Sportsmann inviterer til gin-seminar her på Gausta. Bli med på en kveld med helt unike smakskombinasjoner og gode cocktails. Vi har gleden av å presentere gin-entusiast, Knut Skoglund fra Pernod Richard Norway, som vil være vert for denne spennende kvelden.

Vi søker kokk til fjells

06/12/2023|

Den Lykkelige Sportsmann søker i disse dager etter selvstendig kokk på Gausta. Vi ser etter deg som brenner for å levere de beste matopplevelsene og gi gjestene våre det lille ekstra, samtidig som du bidrar til et positivt og godt arbeidsmiljø.

Ønsker du å jobbe hos oss?

12/10/2023|

Den Lykkelige Sportsmann søker i disse dager etter servitør og bartender på Gausta. Vi ser etter deg som brenner for å gi gjestene våre det lille ekstra, samtidig som du bidrar til et positivt og godt arbeidsmiljø.

Gå til toppen