VI SØKER ERFAREN KOKK OG SERVITØR PÅ GAUSTA

Vil du være med på å skape magiske opplevelser på fjellet? Den Lykkelige Sportsmann på Gausta søker lidenskapelige mat- og servicefolk. Vi ser etter deg som brenner for å levere de beste matopplevelsene og som gir gjestene våre det lille ekstra, samtidig som du bidrar til et positivt og godt arbeidsmiljø.

Du vil være en del av et hektisk miljø, hvor samarbeid er nøkkelen til suksess. Vi jobber som ett team, er rause med hverandre og hjelper hverandre til å bli gode.

Stedet har vært et samlingssted for hytte- og turfolk siden 2011 og fremstår i dag som en moderne kafé, restaurant og bar/nattklubb med alle rettigheter og plass til over 100 spisende gjester. I år lanserer vi en helt ny à la carte-restaurant i våre nyoppussede lokaler i 2. etasje, som åpner opp for spennende muligheter.

Hvem er du som kokk?

Du er lidenskapelig opptatt av mat og trives i et hektisk kjøkkenmiljø. Vi ser etter en kokk som elsker å skape gode matopplevelser og som bidrar til å gjøre hvert måltid spesielt for våre gjester.

Som kokk hos oss, vil du få en variert og spennende arbeidshverdag med følgende ansvarsområder:

  • Forberedelse og produksjon av lunsj, middag / à la carte og selskapsservering
  • Planlegging og oppfølging av daglig arbeidsfordeling
  • Kvalitetssikring av produksjon
  • Varehåndtering og lagerkontroll
  • Bidra aktivt i konseptutvikling og planlegging av menyer
  • IK-mat

Kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra lignende stilling, gjerne fra hotell- eller restaurantbransjen
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på skandinavisk og/eller engelsk
  • Evne til å jobbe i et hektisk miljø, både selvstendig og som del av et team
  • Serviceinnstilt og med et øye for detaljer
  • Fleksibilitet med hensyn til arbeidstider, inkludert kvelds- og helgevakter

Er du strukturert, kreativ, og brenner for matfaget? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Hvem er du som servitør?

Ønsker du å jobbe på et av de mest populære stedene på Gausta, og være med på å skape hyggelige øyeblikk for våre gjester i fjellet?

Arbeidsoppgaver:

  • Ta imot bestillinger og servere mat og drikke til gjestene
  • Sikre at våre gjester får en førsteklasses opplevelse
  • Sørge for at restaurantområdet til enhver tid er rent og ryddig
  • Samarbeide med kjøkkenet og andre teammedlemmer for å sikre rask og effektiv service
  • Håndtere eventuelle klager eller spesielle forespørsler fra gjestene på en profesjonell måte

Kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra lignende stilling, gjerne fra hotell- eller restaurantbransjen
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på skandinavisk og/eller engelsk
  • Evne til å jobbe i et hektisk miljø, både selvstendig og som del av et team
  • Serviceinnstilt og med et øye for detaljer
  • Fleksibilitet med hensyn til arbeidstider, inkludert kvelds- og helgevakter

Dette ser vi etter:

Vi ser etter deg som har kapasitet i helger og ferier i vintersesongen 24/25, med mulighet for fast ansettelse. Vi trenger deg som har evne og vilje til å stå på i hektiske perioderer.

Vi ser etterdeg som:

  • Er engasjert, profesjonell og positiv
  • Er nysgjerrig, åpen for utfordringer og ivrig etter å lære
  • Setter gjestens opplevelse først og er villig til å strekke deg ekstra for å gi god service
  • Tar initiativ og har et energisk og positivt vesen
  • Bidrar til et positivt arbeidsmiljø og er en teamspiller
  • Er fleksibel med tanke på arbeidstid

Vi tilbyr:

  • Full opplæring i alle arbeidsoppgaver
  • Lønn etter avtale
  • Et inkluderende og stimulerende arbeidsmiljø der vi jobber sammen for å lykkes
  • Unike muligheter til å kombinere jobb og fritid – utnytt fjellområdene både sommer og vinter. Fleksible arbeidstider gir deg frihet til å nyte alt Gausta har å by på.

Ved behov kan vi også være behjelpelig med bolig!

Ta kontakt eller send CV og noen ord om hvorfor du vil jobbe her til Torbjørn Vågsland:

Telefon | 41 23 41 69
E-post | post@lykkeligesportsmann.no

Kjenner du noen dette kunne passet for, så del gjerne.

Vi gleder oss til å høre fra DEG!