Hurra for 17. mai

I dag feirer vi Norges nasjonaldag og markerer friheten, demokratiet og fellesskapet som binder oss sammen som en nasjon.

På Rjukan og Gausta er vi spesielt takknemlige for den storslåtte naturen som omgir oss og de utrolige mulighetene det gir for friluftsliv og samhold. La oss feire denne 17. mai med glede, respekt og takknemlighet. Vi ønsker alle en fantastisk feiring fylt med is, pølser, tog eller fjelltur og nasjonens røde, hvite og blå farger!

Vi ønsker alle våre besøkende gjester, samarbeidspartnere og følgere en strålende dag.

Hipp, hipp, hurra!

17. mai med flagget til topps!

Årlig inviterer Gaustatoppen Turisthytte og engasjerte turgåere til 17. mai-feiring utenom det vanlige på Telemarks tak. En tradisjon som samler folk fra hele Østlandet. Toget starter ved Svineroi seter – med ski eller truger. Parkering? Rett nede i veien ved skiers parkering ved Langefonn Turisthytte. Derfra må du gå opp til møtepunktet.

Det blir Torgeir Urdal sin oppgave å lede 17. mai-toget til topps. Turen ender ved turisthytta på 1830 moh. Deretter er det duket for et luftig 17. mai-program – med fantastisk utsikt! Det blir 17. mai-talen på toppen og synging av nasjonalsangen og Norge i rødt, hvitt og blått.

Les hele artikkelen i Rjukan Arbeiderblad: 17. mai med flagget til topps på Gaustatoppen

Hilsen alle oss på Den Lykkelige Sportsmann

Ha en flott feiring av dagen!