BLIR SOM NY

Vi gleder oss over å kunngjøre at Den Lykkelige Sportsmann går inn i en spennende ny fase med omfattende oppussing og fornyelse. Eier Håvard Nilsen deler noen detaljer om den kommende revitaliseringen som har vært under planlegging i flere år.

Byggeprosessen er rett rundt hjørnet og vil ta fart i mai, med nedstengning av restauranten fra og med den siste uken i april. Så kan vi ønske våre gjester velkommen tilbake til et helt nytt og forbedret utseende i starten av juli. Selv om det kanskje vil være noen siste detaljer som gjenstår, lover Nilsen at alt vil være klart til bruk.

Det planlegges betydelige endringer. Vi har inngått en avtale med den lokale entreprenøren, A til Å Entreprenør, for å gjennomføre denne oppgraderingen.  A til Å Entreprenør er det samme selskapet som opprinnelig satt opp bygget for tolv år siden. Den kommende oppussingen vil øke arealet med imponerende 200 kvadratmeter og innebærer betydelige forbedringer, både innendørs og utendørs.

Les hele artikkelen i Rjukan Arbeiderblad: Slik blir splitter nye Lykkelige Sportsmann

Alt vil bli forbedret

Drivere, Randi Funderud og Torbjørn Vågsland, ser frem til den omfattende forandringen. Dette blir utrolig spennende! Spaden settes i jorda allerede i begynnelsen av mai. Dette betyr at stedet vil være stengt fra og med 1. mai, men det er planlagt åpning allerede i begynnelsen av juli.

Les også: Torbjørn og Randi har fått tillatelsen de håpet på.

HELT NYTT: Den Lykkelige Sportsmann skal snart gjennom en stor forandring. Foto: Sør Arkitekter

Tidenes påske i 2024

Årets påskefest ble en stor suksess på Den Lykkelige Sportsmann. Teltet og lokalet var fullt til randen med utsolgte konserter! Vi vil takke dere alle for tidenes påske.

Les også:  Superpåske for Randi og Torbjørn og Randi er klar for påskeinnrykk!

Siste helgen med afterski på Den Lykkelige med live DJ blir lørdag 13. april. Da er DJ Kuhne tilbake på fjellet! Han kjører i gang afterski 13. april fra kl. 15:00-19:00 og lover skikkelige stemning.

Velkommen skal du være!

SAMMEN SKAPER VI ET LEVENDE GAUSTA