SKREIAFTEN FREDAG 1. MARS
Opplev smaken av sesongens ferske skrei
I slutten av januar går startskuddet for vinterens vakreste eventyr langs norskekysten. Etter å ha tilbakelagt en episk reise på nærmere 3000 kilometer fra Barentshavet til norskekysten, ankommer havets luksuriøse delikatesse Den Lykkelige Sportsmann fredag 1. mars.
Vi gleder oss til skreiaften! Vår dyktige kokk tilbereder et herlig måltid bestående av klassisk Lofotskrei og rogn samt en uimotståelig dessert. I glassene kan vi friste med god og leskende drikke. Bli med oss på en uformell kveld hvor deilig mat og god stemning venter på deg!
Kveldens meny – kr. 575,-
Kveldens meny er en toretters, bestående av middag og dessert, inkl. kaffe:
- Tradisjonell Lofotskrei med rogn, dampede gulrøtter og kokte mandelpoteter (Allergener: fisk, melk)
- Sjokolademousse med appelsinkrem (Allergener: egg, hvete, melk, spor av nøtter)
Matservering starter kl. 18:00 og vi ønsker både nye og gamle besøkende velkommen. Sikre deg en plass ved bordet – bestill nå!
Sammen skaper vi et levende Gausta!
Hvis du ikke kan komme fredag 1.3 – fortvil ikke!
Vi serverer også skrei som søndagsmiddag denne helgen. Da får du anledning til å smake på denne herligheten!
Det kan være lurt å være tidlig ute med din bordbestilling:
Telefon: 41 23 43 27
E-post: post@lykkeligesportsmann.no
Dette blir definitivt en festaften i skreiens tegn!
En festaften i skreiens tegn!