GINKVELD MED KNUT SKOGLUND

Let’s be-gin

Bli med oss på en unik reise i ginens magiske verden under vår første, men helt sikkert ikke siste, ginkveld den 16. februar. Vi har gleden av å presentere vår erfarne gin-entusiast, Knut Skoglund fra Pernod Richard Norway, som vil være vert for denne spennende kvelden. La deg lede gjennom en forlokkende smaksopplevelse som tar deg fra de velkjente ginfavorittene til de mest dristige og nyskapende kombinasjonene. Denne kvelden handler det om å utforske smaker, dufter og lære noe nytt!

Pris: kr. 300,-

Nyt den avslappede atmosfæren på «Gaustas chilleste plass», og vær med på å skape minner sammen med andre gin-entusiaster. Ulike gin-cocktails vil være tilgjengelig ut kvelden i vår bar.

Meld deg gjerne på vårt arrangement på Facebook!

Om Knut Skoglund

Knut startet som bartender og servitør og gikk over til importørbransjen i 1996. Etter flere år som produktansvarlig og daglig leder, startet han eget importørselskap i 2004. Flyttet til Hamar i 2016 og solgte selskapet sitt i 2017. Det som skulle være et års vikariat, for en mammaperm i Pernod Ricard, ble fort til noe mer og i dag er Knut merkevareambassadør for hele porteføljen til selskapet.

Du finner ham stort sett på en eller annen vin- eller brennevinsfestival rundt om i Norge, på produktopplæring rundt et tema for utelivsbransjen eller foredrag for en drikkevareklubb eller firma. Knuts mantra er «smak, så drikk».

Bestill billetter og sikre deg plass

Billettene til dette eksklusive arrangementet finner du på TicketCo, men sørg for å holde av datoen i din kalender!

Du kan også sende en e-post til post@lykkeligesportsmann.no eller ringe oss på 41 23 43 27 for å booke bord eller mat til kvelden.

📅 Legg til i din kalender!

Dette blir en kveld fylt med latter, kunnskap og uforglemmelige smaksopplevelser.

Bli med på en uforglemmelige ginkveld her på Gausta!