TAKEAWAY / CATERING / EGEN KOKK

Vi kan friste med burger, pizza, salat, pasta, vegan, kakao eller deilig bakst. Her kan du også bestille takeaway fra alle menyer, hele dagen: lunsj, middag, drikke, bakst og andre godsaker.

Opplev friheten med vår takeaway meny

Hvor vil du nyte et deilig måltid? Med Den Lykkelige Sportsmann & Mathuset Eyde sin førsteklasses takeaway-service kan du nyte velsmakende retter akkurat der du måtte ønske. Uansett om du foretrekker å nyte maten på din egen hytte, utendørs i frisk luft eller i bilen på vei til ditt neste eventyr, er våre deilige retter kun en bestilling unna.

Enten du ønsker å forhåndsbestille et måltid til et bestemt tidspunkt, ta med deg en velsmakende pizza etter en lang dag ute i bakken, eller la oss sørge for kveldsmaten når du vil slippe å lage den selv, har vi deg dekket. Du kan bestille alt fra vår meny som takeaway.

Vi legger vår stolthet i å bringe smakfulle opplevelser rett til deg, uansett hvor du befinner deg.

Takeaway – Enkelt for deg, ekstra trivelig for oss!

Livet er best med catering på hytta

Enten du står overfor en spesiell anledning som du ønsker å feire med stil eller bare drømmer om å komme hjem til en deilig ferdiglaget rett, etter en lang dag på fjellet, har vi den perfekte løsningen for deg. Vi tilbyr både cateringtjenester samt mulighet til å få en profesjonell kokk til å trylle frem et gourmetmåltid på din egen hytte.

Du kan velge mellom vårt førsteklasses cateringalternativ med eller uten egen kokk, eller du kan velge å holde selskapet her hos oss i vår restaurant eller i eget lokale i 2. etasje. Vi tilpasser lokalene og menyen etter dine ønsker og behov. Uansett om det er en hyggelig middag med kollegaer, en sammenkomst med venner og familie, en feiring av et jubileum eller bursdag, har vi den perfekte løsningen for deg.

Hvert arrangement er unikt og vi tar oss tid til å skreddersy hver detalj for å oppfylle dine forventninger. Vårt erfarne team er dedikert til å levere førsteklasses service, og du kan være trygg på at din spesielle anledning blir minnerik.

Vi er her for å gjøre din opplevelse uforglemmelig!

Livet er best med catering på hytta!