KLARE FOR NY SKI- OG AFTERSKISESONG

Det nærmer seg skisesong og kong vinter har ankommet Gausta❄️☃️

Den siste perioden har budt på kuldegrader og mye nedbør, som har gitt skisenteret en ønskestart på skisesongen 2023/24. Gausta Skisenter flytter derfor dato for åpningsdagen fra 15. desember til fredag 17. november 2023. Åpningstidene finner du på Gausta.com/gausta-skisenter og i Gausta appen.

Ønsker du beskjed om når det er kommet mye snø på Gausta? Registrer deg på fnugg.no.

Snøen preppes i skibakken, så det er bare å glede seg til en ny og fantastisk vinter her på Gausta!

Foto privat: Leila Irene Bråthen.

Foto: Gausta Skisenter

Foto: Gausta Skisenter

Afterski hos Den Lykkelige

Gaustablikk er hyttefeltet, Gaustatoppen er utsikten, Gausta er skisenteret og afterskistedet heter selvfølgelig – Den Lykkelige Sportsmann!

I anledning sesongåpning på Gausta 17. november, har vi startet forberedelsene for den kommende afterski sesongen. Det planlegges mye spennende på Den Lykkelige Sportsmann for denne vintersesongen.

En del nordmenn får ikke ordentlig partystemning før de bokstavelig talt danser på bordet til «En pinne for landet». For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er på fjellet. Afterski signaliserer skiftet fra en flott dag i bakken til en hyggelig stund med venner og forfriskende drikke.

Ta turen innom etter en lang dag i bakken og opplev uforglemmelige øyeblikk sammen med oss. Vi ønsker velkommen til ekte afterski, og garanterer en herlig atmosfære fylt med liv, dansbar musikk, og selvfølgelig god mat og drikke.

Vi sees på afterski hos Den Lykkelige!

Uten mat og drikke – duger helten ikke

Kom også innom og nyt god mat og varme drikker hos Den Lykkelige denne vintersesongen. Vi har mye godt å friste med, ta gjerne en titt på menyen her!

Snart våkner Gausta skikkelig til liv, vi kan knapt vente. Og gleder oss til en ny og fantastisk vinter her med herlige besøkende på Den Lykkelige Sportsmann.

Nytt av året!

Velkommen skal du være!

Bar Bilde