ARTISTSLIPP – HØSTFEST

Det er med stolthet vi kan annonsere våre artister til den store høstfesten 2023, de er alle sluppet og vil bli presentert fortløpende.

Første band ut er Klovner i kamp! Når de kommer på besøk, blir det garantert feststemning på Den Lykkelige Sportsmann. Det blir servert partylåter på rad og rekke og selvsagt de gode klassikerne som «Fritt vilt», «Ja, vi elsker» og selvsagt «Langt å gå».

Sikre deg din billett allerede nå.

Billetter i salg på TicketCo!

Artistslipp // Høstfest

Om Klovner i kamp

Klovner i kamp debuterte så tidlig som i 1994, og siden har gjengen fra Tåsen bygd opp en av landets mest ikoniske hiphop-grupper, med et godt grep om flere generasjoner. De består i dag av Alis, Fingern og Dansken. Også kjent som Aslak, Thomas og Esben.

Bandet ble lagt på is i 2006, men i årene som fulgte fortsatte musikken å spre seg til nye generasjoner av fans. I 2013 skulle klovnene spille en «one night only» på Sentrum Scene, men billettene gikk så kjapt at det måtte settes opp to ekstra konserter. De siste årene har klovner spilt et utvalgt knippe konserter over det ganske land, og overalt hvor klovnene kommer er det fulle hus, fulle mennesker og overflod av kjærlighet. Trioen har en svoren fanskare og stadig nye kommer til.

Du kan se en av Norges beste livegrupper på HØSTFEST lørdag 7. oktober.

Ta vel imot Klovner i Kamp!

Klovner i kamp

Om Den BB

Den BB er også klare til å entre scenen på Den Lykkelige Sportsmann under høstfesten 7. oktober.

Fra han startet i 2015 har Den BB sluppet landeplage etter landeplage og med over 170 millioner streams har han etablert seg godt som en av norges aller største partyartister. Med hit på hit på hit og topplisteplasseringer i Norge; “På Kroken”, “Ett Guttehjem”, og nå “Rullær” (gitt ut med Hagle) har Den BB sakte men sikkert posisjonert seg i eliten av norske musikere.

Den BB er kjent for sine elleville show på scenen. Den mystiske mannen oser av mystikk, men det er ingen grunn til å være i tvil.

Dette blir en konsert du aldri har opplevd maken til.

Sikre deg billetter nå – for de forsvinner raskt!

Den BB

Om Brothers Duo

Enormt populære Brothers kommer fra Larvik i Vestfold. Duoen består av Trond Jensen (vokal, keyboard, saksofon) og Arild Jensen (vokal, gitar og keyboard ). Brothers har reist i både inn og utland med sitt allsidige repertoar i snart 28 år. De spiller alt fra 70, 80 og 90-tallsmusikk, til nyere poplåter. Norske partylåter er deres store styrke, hvor du simpelthen ikke klarer å styre unna dansegulvet eller synge med.

Brothers elsker det de holder på meg, og gir seg ikke før publikum er i stemning! Plutselig hopper de opp på bordet der du sitter, og gir seg ikke før alle synger av full hals.

Det er bare å glede seg!

Brothers Duo

DJ Marius

Denne helgen kommer også en av våre faste djs, Marius Nilsen. En meget dyktig dj som kan lese dansegulvet og skape skikkelig liv. Kjent for sin gode mixing og sømløse overganger disker han igjen opp til fest.

Han gleder seg stort til å være tilbake på Den Lykkelige Sportsmann!

DJ Marius

DJ Henrik E

DJ Henrik E er en dyktig dj som garantert vil skape skikkelig liv og god stemning hos oss 🎧

Våre Dj’s spiller både inne og ute – i det lille teltet!

 

Vi gleder oss til å se både kjente og helt nye fjes.

Velkommen skal du være!

DJ Henrik