NYE DRIFTERE PÅ PLASS

Mathuset Eyde a/s, med Torbjørn Vågsland og Randi Funderud i spissen, tar nå fatt på enda en ny utfordring. De overtar roret og driften av Den Lykkelige Sportsmann, og er ivrige etter å tilføre stedet nytt liv og energi.

De har mye å henge fingrene i, og nå kommer det altså enda mer ved å overta driften av Den Lykkelge Sportsmann. De ser virkelig frem til åpningen og til å sette sitt preg på det som allerede eksisterer, samtidig utvider de åpningstidene på stedet. Vår intensjon er å videreføre det som har vært og som fungerte bra!

– Selv om vi fortsetter med det eksisterende, ønsker vi å utvide døgnet litt. Vår intensjon er å inkludere mer variert mat, inkludert lunsj og andre tilbud. Vi har også fått en erfaren kokk på plass, men hans ansettelse starter ikke før november.

Det er lagt mange spennende planer for Den Lykkelige Sportsmann, ifølge eieren Håvard Nilsen, er de i gang med videre oppussing og ombygging av stedet i disse dager.

– Jeg er veldig glad for at Torbjørn og Randi, med sine dyktige medarbeidere, har takket ja til å drive «Den Lykkelige». Det betyr at vi får et enda bedre serveringstilbud fra september. Vi ønsker å levere på det fjellfolket forventer på et slikt populært sted, sier Nilsen.

Driverduoen har tidligere hatt en tilstedeværelse i Gausta-området, senest i påsken 2021 da de drev Bygget. Deres engasjement innen catering og tjenesten «kokk på hytta» vil fortsette å blomstre. Vågsland og Funderud jonglerer allerede travle dager mens de leder konditoriet i Storgata. Deres ansvarsområde inkluderer også den daglige driften av kafeen på Vemork. Når sommeren ankommer, tar de på seg ansvaret for Gvepseborg kafé. Videre har de ansvaret for selskapslokalene på Kasino i Rjukan næringspark.

Torbjørn og Randi ser med spenning frem til den etterlengtede nyåpningen fredag 8. september. Og som prikken over i-en, markerer de høstens ankomst med en uforglemmelig høstfest lørdag 7. oktober med liveband. I tillegg er våre venner fra Brothers Duoen tilbake denne kvelden og kan love fest og fantastisk stemning. Pluteselig braker skisesongen løs med afterski, DJ og alt som følger med, så fort snøen faller.

Duoen Brothers er selvskrevne gjester ved årets høstfest på Den Lykkelige Sportsmann.

Les også lokalsaken fra Rjukan Arbeiderblad: Torbjørn har sagt ja til enda et nytt kapittel: – Jeg og Randi liker jo rett og slett å jobbe (+ sak)

De får med seg tidligere ansatt Marius Falck, som vil jobbe som barsjef denne sesongen, noe vi vet gjestene kommer til å sette pris på og gleder seg over.

Nå venter et nytt eventyr på Gausta og på Den Lykkelige Sportsmann.

– Vi gleder oss til å brette opp ermene og få fyr på peisen, sier Torbjørn.

Så nå gjenstår det bare å ønske alle, både gamle og nye besøkende velkommen til oss!

Torbjørn Vågsland, tar over driften og satser på Den Lykkelige Sportsmann
Foto: Patrick Hansen, Rjukan Arbeiderblad

OM STEDETS DRIVERE

Møt de nye ansiktene bak Den Lykkelige Sportsmann, Torbjørn Vågsland og Randi Funderud. Disse erfarne gründerne, kjent for sin pågående suksess med Mathuset Eyde AS, tar nå over roret. Med en vellykket fortid og dyp lidenskap for kulinariske opplevelser, er de klare til å bringe nytt liv og energi til Den Lykkelige Sportsmann.